Класическа правоъгълна, квадратна или кръгла трапезна маса? Колко голяма маса ми трябва? Коя маса ще е подходяща за пространството в моя дом? Отговорите на тези и още въпроси ще ви помогнат да изберете подходящата маса за вашия дом.

прочети още

Тишлайферите /рънърс/ за маса са лесен и ефективен начин да преобразите обикновената си маса в красива и елегантна. Има голямо разнообразие от предложения за тишайфери като цвят, материя, размери. Всеки може да прояви творчество и дизайнерски усет, за да създаде прекрасна трапеза.

прочети още

Символи и поверия за покривката на масата, в какво са вярвали хората, какво символизират масата и покривката и на кого се подарява покривка!

прочети още

За какви поводи да сложим задължително покривка! Ако искаме масата ни да изглежда по-празнична, по-тържествена задължително трябва да сложим покривка. Ако искаме да създадем повече уют и комфорт около масата. Ако решим да поставим цветен акцент и да създадем повече настроение можем с въображение, цветни покривки, салфетки и аксесоари да направим цветна феерия. Разбира се има и много други поводи, за които да използваме покривка, важно е да включим въображението си.

прочети още

Размер, материя, цвят? Отговорите на тези въпроси тук

прочети още